nl fr en
Home Ons bedrijf Links Nieuws Contact

Eieren

Standaard gamma

In ons breed standaard gamma vindt u zowel kleinverpakkingen voor kooi, scharrel en vrije uitloop eieren als doosjes voor kwarteleitjes.  


Imagic²

Imagic²


Imagic

Voorsprong door emotioneel design en kleurvariëteit.
De revolutionaire verpakkingsoplossing voor de hoogste kwaliteitseisen. In leuke opvallende kleuren met een deksel van uitstekende kwaliteit en tot in de details uitgewerkt. Een schitterende presentatie in het eierrek.


Miniposter pack/ Pluspack

Pluspack - de traditionele eierverpakking. Geëtiketteerd als MinPosterPack voor het eersteklas eierassortiment of met directe opdruk voor het goedkopere ei. Het aanbod in Pluspack gaat van 4 tot 18 eieren en voldoet hiermee aan alle assortimentseisen.

Met de grote verpakkingen kunt u interessante nieuwe markten veroveren. Grote reclame-oppervlaktes zetten de verpakkingen in het middelpunt van de eierpresentaties. 


Fresh pack

De klassieke eierverpakking. Grote kijkgaten signaleren versheid op het eerste gezicht. Tegelijkertijd zorgen de gaten voor de zo belangrijke ventilatie. Deze stabiele verpakking beschermt de eieren goed en betrouwbaar.


Trays

Het brede gamma trays voldoet aan de meest speciale eisen omtrent veiligheid, logistiek en transport.


Coturnix

Doosjes voor kwarteleieren


Marketing service

Bij Cnudde Packaging ontwerpen wij met veel plezier uw merk en logo.

Onze marketing en grafische design afdeling helpt u zich te onderscheiden van uw concurrenten. Tijdens het creatief proces houden we rekening met de waarden van u merk en implementeren deze in een aantrekkelijke verpakking. Samen creëren we op deze manier een sterk merk dat opvalt in de rekken. Dit zal de consument overtuigen en uw verkoop doen verhogen.

Ook met het up-to-date houden van u bestaande verpakking helpen wij u graag. Zo zorgen wij ervoor dat uw verpakking nooit uit de mode geraakt en uw merk versterkt wordt. 

De foto's op de website zijn auteursrechtelijk beschermd.

Created by PopCom