Verpakkingen

Egg packaging design

De verpakking van uw producten is vaak even belangrijk als de inhoud. Cnudde Packaging maakt voor u het verschil door een custom verpakking en begeleiding op maat. Kooieieren, scharreleieren of vrije uitloop? Wij vertalen uw branding en marketingconcept naar een aantrekkelijk eierdoosje.

Hoe gaan we te werk?

Van idee tot afgewerkt product

 

Tijdens een eerste gesprek willen we graag weten welk doosje het best bij u past. We geven u een overzicht van onze producten, in alle maten en kleuren. Nadien ontvangt u een heldere offerte.

 

U geeft een ‘go’? Dan kiest u een label of bedrukking. U levert een ontwerp aan, of u schakelt ons designteam in. Wij zorgen voor een doosje dat perfect matcht met uw product en uw doelgroep.

 

Na uw goedkeuring van de packshots, worden de doosjes klaargemaakt voor productie. Daarna worden ze gestockeerd in ons magazijn en tijdig geleverd wanneer u ze nodig hebt.

Imagic®

De revolutionaire eierverpakking die voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen. Afgewerkt tot in de details en verkrijgbaar in 3 maten. Het kleurrijke design zorgt voor een prachtige presentatie in het eierenrek.

Imagic 2®

Het grote broertje van Imagic. Het emotionele design van de verpakking trekt meteen de aandacht in de supermarkt of de lokale buurtwinkel. Voor XL-eieren leveren we ook de kleurrijke Imagic® MAX, in 2 verschillende maten.

Coturnix®

Prachtige kartonnen doosjes voor kwarteleitjes, chocolade-eitjes of zeepproducten. Het elegante, originele en ecologische alternatief voor een plastic verpakking. Wereldwijd exclusief verkrijgbaar bij Cnudde Packaging.

Fresh Pack®

De klassieke eierverpakking. De grote kijkvensters van de Fresh Pack geven meteen een gevoel van versheid en zorgen voor de nodige ventilatie. De meest stabiele en betrouwbare verpakking voor het lagere prijssegment.

Eiertrays 30 stuks

Beschermende eiertrays voor 30 stuks, voornamelijk gebruikt voor transport. Beschikbaar voor verschillende standaarden en eiergroottes. Ontwikkeld conform alle hedendaagse eisen rond veiligheid, logistiek en transport.

Miniposter pack® / Plus Pack®

Deze eierdoos met professioneel label bestaat in liefst 7 verschillende formaten. Met veel ruimte voor het ontwerp en een label van hoge kwaliteit, zijn deze eierdoosjes een echte blikvanger in de Iower- en medium range.