Nieuws

Wat is uw mening over onze nieuwe website?

U hebt het al gemerkt: Cnudde Packaging heeft een gloednieuwe website. Hiermee hopen we u als klant nog beter te begeleiden naar het perfecte eierdoosje op maat van uw behoeften en die van uw doelgroep.

De grootste vernieuwing is zonder twijfel onze nieuwe online catalogus

U vindt er ook alle productfiches, voorzien van technische specificaties en machine-instellingen. U kunt deze fiches ook afdrukken of opslaan als PDF.

Wat is uw mening over onze nieuwe website ? We horen het graag. Laat het ons weten via info@cnudde.be.

Duurzaam ondernemen? Een eitje!

Hoe je het ook draait of keert: plastic maakt onze planeet langzaam om zeep. Sinds de jaren 70 werden er miljoenen tonnen plastic geproduceerd. Jammer genoeg kwam nog geen tien procent daarvan in de recyclageketen terecht.

Ook de verpakking van kwarteleitjes wordt vaak gemaakt uit plastic. Dat kan beter. Daarom ontwikkelden we een gloednieuw eierdoosje op klein formaat. Ideaal voor kwarteleitjes, maar ook voor chocolade-eitjes of zeep.

Kiest ook u voor een milieuvriendelijke verpakking? Onze kartonnen eierdoosjes op klein formaat zijn dan de ideale oplossing. Ecologisch, elegant en origineel. Vraag meer info aan onze verkoopverantwoordelijke.

 

Contacteer ons

32 jaar Cnudde

Cnudde Packaging is al 32 jaar dé referentie voor eierdozen en -verpakkingen met een label op maat. Ontdek onze catalogus dozen en trays.