Over Cnudde

Groothandel in eierdoosjes

Cnudde Packaging is een Belgische groothandel in eierdoosjes uit vormkarton. Kwalitatieve doosjes voor kooi-, scharrel- of vrije uitloop-eieren, maar ook voor kwarteleitjes, chocolade-eitjes of zeep. Onze eierdoosjes zijn verkrijgbaar in alle types en kleuren, met een bedrukking of label op maat.

Cnudde Packaging in cijfers

Cnudde Packaging is al sinds 1987 een vaste waarde de Europese voedingssector. In 1992 verhuisden we naar onze huidige bedrijfsterrein in Kruisem, met 3.000m2 aan magazijnen en kantoren. In 2002 breidden we uit naar 6.000m2, goed voor een opslagcapaciteit van meer dan 12.000 pallets.

 

Meer over onze service

Exclusief Hartmann-verdeler

In de Benelux en Frankrijk zijn we exclusief distributeur van Hartmann, de grootste Europese producent van eierverpakkingen. Het bedrijf is al jaren een van onze belangrijkste partners en een voorloper op het vlak van design en ontwikkeling. Zo bent u altijd zeker van een exclusief en origineel product.

 

Bekijk onze productcatalogus eierdozen en eierverpakking in vormkarton

ISO-gecertificeerd

Cnudde Packaging beschikt over een ISO 9001- en ISO 14001-certificaat. Dit biedt u de garantie op een hoogwaardige kwaliteit en dienstverlening.

Van onze leveranciers verwachten we net dezelfde service en betrouwbaarheid.