Service

Productadvies & verkoop

Cnudde Packaging biedt u het grootste aanbod gepersonaliseerde eierdoosjes in Europa. Kleinverpakkingen, trays en transportdozen in verschillende formaten, maar ook kleine doosjes voor kwarteleieren, chocolade of zeep. In alle kleuren en formaten, met een bedrukking of label op maat.

Transport & distributie

Ook de stockage en distributie van uw verpakkingen nemen we voor onze rekening. Hiervoor beschikken we over 3 eigen vrachtwagens met chauffeur. Zo beschikt u altijd over een ruime stock aan eierdoosjes, zonder dat u zelf stockageruimte moet vrijmaken of een eigen magazijn bouwen.

Egg packaging design

Heeft de vormgeving van uw verpakking een update nodig? Ook dan kunt u op ons rekenen. Wij zorgen ervoor dat uw verpakking er eigentijds blijft uitzien en uw merk on top of the game blijft. Heeft uw bedrijf nog geen logo of huisstijl? Ook in dat geval zetten we onze grafische afdeling graag aan het werk.

Focus op duurzaam ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit ons in de genen. Met trots zijn we laureaat van het Milieucharter en het Charter Duurzaam Ondernemen Oost-Vlaanderen. Elk van onze medewerkers staat mee in voor de uitvoering van ons kwaliteits- en milieubeleid en helpt actief mee om het te verbeteren.

Branding & marketingadvies

Welke consument wilt u bereiken? En binnen welk prijsniveau? Wij bieden u persoonlijke begeleiding van a tot z, vanaf de keuze van het doosje tot het design van het label of de bedrukking. U geniet zo van alle nodige expertise in distributie en marketing, zonder dat u een extern bureau moet inschakelen.

 

Bekijk onze cases

100% recycleerbaar en bio-afbreekbaar

Eierdoosjes van vormkarton zijn een ecologisch product. De grondstof wordt gemaakt van water, gerecycleerde papiervezels en een kleine hoeveelheid houtvezels. Alleen al de vormkartonindustrie zorgt ervoor dat er jaarlijks zo’n 200.000 ton papier op een milieuvriendelijke manier wordt gerecycleerd.